Балетът ще изнесе представление на 17-и декември в Бургас

Балетът ще изнесе представление на 17-и декември в Бургас

Руската класика среща съвременната хореография в новото шоу на феномена "Flexx Ballet" - "Fanatica". Единствен по рода си "Flexx Ballet" достойно представя руското танцово изкуство на световно турне през 2017 и 2018 година. За първи път балетът триумфира със своя нов спектакъл от танц, звук и най-иновативни 3D визуализации на многохилядния стадион в Бейджинг, Китай. В Шанхай от три години насам се намира едно от елитните танцови училища с името на "Flexx Ballet", където се обучават кадри от цял свят.

"Flexx Ballet" не е позната класическа пиеса, не е съвременно изкуство от типа на черния квадрат, който никой не разбира, "Flexx Ballet" е ново поколение изкуство. Балетът е съставен от 25 танцьора – балетисти, някои от, които и латино танцьори, майстори на брейк денс и спортни танци, както и акробати. Компилацията от различни образи и умения дава една безкрайна висота и нестандартност на балета. "Flexx Ballet" целогодишно прави кастинги и набира кадри от всички краища на света, които да се обучават в професионалните училища в Русия и Китай, а скоро и в други държави. Всички тези усилия, колекцията от изключителни таланти, феноменалните хореографии, изкусно ушитите костюми, музиката, най-новото от света на визуалните технологии, правят спектаклите на "Flexx Ballet" неповторими и истинска наслада за окото и душата. Една палитра от силни емоции, естетика и удоволствиe.

Тази Коледа Добрият Старец и EventsJar подаряват на цяла България пет незабравими спектакъла на "Flexx Ballet" – във Варна на 16-и декември, Бургас на 17-и декември, Велико Търново на 19-и декември, Стара Загора на 20-и декември и Габрово на 21-и декември. Все още има места.

Билети можете да намерите на касите на ФКЦ "Варна", Държавна Опера Бургас, ДКС "Васил Левски" - Велико Търново, Държавна Опера Стара Загора, зала "Орловец" - Габрово, бензиностанции OMV, Office 1, Orange, Usit Colours и онлайн на Ticketpro.bg.

Галерия