Shans

Shans

"Шанс за България" празнува 1 година в Бургас които подпомагат развитието на дарбите им в областта на науката, технологиите и изкуствата.

На празника дойдоха областният управител на област Бургас - Константин Гребенаров и заместничката му - Севдалина Турманова, зам.-кчетът по образование в община Бургас - Йорданка Ананиева, общественици, родители, приятели на фондацията и граждани на Бургас. 

Пред красивата сграда на Центъра, паметник на културата звучаха коледни песни, младите таланти от различните проекти пяха, рисуваха и споделяха наученото в Центъра. Коледният благотворителен базар привлече вниманието на гостиге и минувачите с разнообразието и пъстротатa си. Младите рокаджии от "Black Romance" и "Chained rose" подгряха празничната атмосфера с оригинални акустични изпълнения.

Лилиана Славова, председател на фондацията обясни, че събраните средства от коледния базар, малките таланти ще дарят непосредствено преди Рождество Христово на нуждаещи се деца. С днешният хепънинг и предстоящата инициатива, фондацията продължава кампанията си "Да стоплим детските сърца". Надяваме се да дарим надежда за едно по-добро бъдеще и да накараме нуждаещите се деца да повярват, че на света има добри и благородни хора, които ги обичат! Всеки ден на това учим и нашите възпитаници.