DSC_4192

DSC_4192

Щангист и човек на Томов зад АБВ в Бургас

Антон Коджабашев (на снимката горе вдясно) - трикратен световен и трикратен европейски шампион по вдигане на тежести и Петко Иванов (на втората снимка вдясно) - областен лидер на партия "Българска социалдемокрация" 

DSC_4195дойдоха на официалното откриване на офиса на АБВ в Бургас. "Участваме в изборите в коалиция на три социалдемократически и една либерална партия. Скоро време ще станат ясни и хората в Бургас, които работят за каузата и ни подкрепят", заяви Ивайло Калфин - евродепутат и водач на листата на АБВ за Европейски парламент. Според него, разумно е да се говори, че АБВ ще успее да вкарата 2-3 евродепутати. "Трима депутати в Европейския парламент ще е добра стъпка за нас", допълни Калфин.

Петко Иванов и Антон Коджабашев са известни лица от политическия живот на Бургас. Това няма да е първата им предизборна битка, в която ще се включат.

На откриването на офиса на АБВ в Бургас днес бе и Иван Киров (на снимката горе вляво) - едно от лицата на февруарските протести от февруари 2013 г. Преди четири месеца Киров бе и на освещаването на бургаския офис на партията на Николай Бареков.