HammerFall

HammerFall

Шведска метъл банда дойде за Каварна рок на летището във Варна. Те ще опънат жица в третата, последна вечер на тазгодишното издание на фестивала. Десетата годишнина на най-голямото събитие за рок музика в България изискват едно невероятно шоу, което ще бъде запомнено с групи като Delain, Kamelot, Unisonic и Whithin Temptation. Появата на Unisonic донесе

две големи новини за българските фенове. След невероятни проекти и групи, които ще останат в историята, Майкъл Киске избра сцената на феста за своята първа среща с България. За групата моментът беше специален и поради още един факт - последното участие на барабаниста на Unisonic - Коста Зафирио.
"Публиката в България е страхотна! Днес видях много познати лица", сподели вокала на Kamelot, който призна, че се чувства изключително добре с
българските фенове. Whithin Temptation също не скриха удоволствието си от взривяващото посрещане на хилядите фенове на стадиона, които достигнаха върха на еуфорията по време на издържаното шоу на Шарон ден Адел и останалата част от бандата. 
Тази вечер рок фестът ще продължи да покачва нивото на адреналин с появата на звезди като Candlemass, UFO, Hammerfall и Twisted Sister. Рок и метъл легендите ще се появят за самия финал на един дълъг уикенд, изпълнен със страхотни емоции, хубава бира и истинска музика.