CherUnoshi5

CherUnoshi5

Синът на Херо бележи 2 гола за победата над "Спортист"

Доказателство за това са поредните победи на двете формации на "акулите", които се състезават в елитните юношески групи.

Първата победа беше постигната тази събота, когато 17-годишните се наложиха като гости над пловдивския "Векта" с 1:0. Бургазлии изнесоха много силен мач и успяха да нанесат първо домакинско поражение на техните връстници от Пловдив. Автор на единственото попадение стана Георги Бинев.

В мач от 14-я кръг при 19-годишните, момчетата на старши треньора Антон Спасов постигнаха категорична победа с 4:1 срещу "Спортист" Своге. Двубоят, който се игра на стадион "Черноморец", отново затвърди силното представяне на черноморци, които записаха шеста поредна победа в първенството. В абсюлютен герой на мача се превърна Виктор Димитров, който направи впечатляващо завръщане след 7 месечно отсъствие, заради скъсани кръстни връзки. Синът на старши треньора на "Черноморец-Бургас" Димитър Димитров се появи на терена в края на двубоя и само за 10 минути отбеляза 2 гола. Другите две попадения реализираха Николай Андонов и Николай Кралев.