Slay

Slay

Слай спи във Варна в апартамент за 300 евро на вечер Силвестър Сталоун. На втория етаж е спалнята му, а на първия е дневната с хола. От близо месец за вип екипа са резервирани най-тузарските покои в "Ривиера". Българският посредник, който ги оглеждал, харесал много бутиковия и последно реновирания хотел "Оазис", но местата били недостатъчно. Затова в него са настанили само Тери Крю и Долф Лундгрен, а в "Империал" - Силвестър Сталоун, Уесли Снайпс и Джейсън Стейтъм, предаде nakratko.bg.

Нощувката в мезонета е най-скъпа - 300 евро, но вероятно са постигнати добри пакетни цени за кинаджиите. Резервациите им са за една седмица. В луксозните апартаменти по традиция е заредено с фруктиери с ягоди, ябълки, грозде, със свежи цветя в елегантни вази и охладено марково вино. За гостите има 24 часа рум сервиз. За тях фитнес и спа центровете ще работят денонощно. 
Любимите екшън актьори имат резервации за вечеря в луксозния рибен ресторант в комплекса, както и в гурме ресторанта "Оазис". Дубльори, статисти и хора от снимачния екип са настанени в "Ривиера" и "Лотос", които по лукс и по обслужване не отстъпват на "Империал". Общо в комплекса за "Непобедимите 3" са резервирани над 60 стаи и апартаменти. Новината, че са гости на хотела, веднага увеличи заявките и резервациите. 
Арнолд Шварценегер и Харисън Форд пристигат у нас до края на седмицата. Двама от най-големите мъжаги в световното кино ще се присъединят към компанията от знаменитости. Докато Терминатора вече се познава дори с експремиера Бойко Борисов, който му подари копие на меча от култовия "Конан", Форд ще се появи за първи път у нас. Той обаче може и да бъде в лошо настроение, защото вчера излезе статистиката, според която последният му филм "Параноя" е най-лошият дебют за 2013 година. Не само това - лентата е и най-лошият филм в кариерата на Форд, който някога беше най-скъпоплатеният актьор в Холивуд.
Междувременно Арни се подготвя за снимки в Лос Анджелис. Както винаги, където и да е, той привлича внимание. Преди дни папараци го щракнаха да се разхожда с хамъра си 4х4. Както изглежда, актьорът не се опитва да бъде инкогнито из града на ангелите, защото е изписал на каросерията на возилото с големи черни букви "Терминатор". У нас обаче той ще дойде със самолет. Мел Гибсън, който ще изиграе злодея във филма, също трябва да кацне до дни. Джеки Чан обаче, изглежда, няма да успее за снимките.
Екип от 100 български и чужди каскадьори подготвят уникални изпълнения в екшъна. Много от големите спецове в бранша били скептични - дали сложността им е действително изпълнима. Но хората на Слай се зарекоха, че нямат никакво съмнение. Неслучайно Слай се закани преди седмица, когато кацна на летище София, че това ще бъде най-добрият филм от поредицата. 
Той е открил новатори, които да пръснат екрана с екстремни каскади. Майсторите ще използват за сцените си всякакви военни техники и превозни средства по суша, въздух и вода. Ще има хеликоптери, самолети, кораби и всякакви сухопътни машинарии. Всичко това превръща "Непобедимите 3" в най-мащабната продукция, снимана у нас. 300 статисти ще участват в навалицата.