IMG_0085-1

IMG_0085-1

Солистка на "Филип Кутев" пее за "Бургас 2019 г."

"Филип Кутев" ще пее в Руенското село Люляково в подкрепа на кандидатурата на Бургас за столица на културата в Европа през 2019 г. Концертът е тази събота, 7-ми септември. Заедно с Радостина Йовкова на сцената ще излезе и етно-джаз формация "Дива река".

Уникалният проект на талантливите музиканти ще покаже, че фолклорната музика и джазът, макар и различни стилове, имат много общо помежду си. Нестандартната комбинация от двата жанра ще бъде истинска наслада за публиката, а всичко това в съчетание с китното Люляково, са гаранция за едно невероятно преживяване за присъединилите се към публиката на Лятното турне в подкрепа кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата през 2019г.

Село Люляково се намира на 60 километра от град Бургас, като и този път ще има организиран безплатен транспорт дотам и обратно. Местата са ограничени и желаещите да го ползват трябва да побързат да се снабдят с билети от пресцентъра на Община Бургас (ул. "Александровска" 26, партер) или от Туристическия информационен център (на входа на подлеза на Операта). Билетът е безплатен и има за цел единствено да гарантира място в автобуса, както на отиване, така и на връщане. Един човек има право на не повече от 4 билета. Осигуреният транспорт има за цел да улесни публиката, която се интересува и желае да присъства на събитията, включени в летния тур на "Бургас 2019". Тръгването за Люляково е в 17 часа от Областна управа – Бургас, връщането – в 21 часа. Началото на концерта е в 19.00 часа.

Молим ви, не лишавайте от място за пътуване някой, който иска да се наслади на качествен джаз тази събота, ако вашата цел на пътуване е различна от тази да посетите организирания концерт, призоваха за пореден път от общината. 

Кандидатурата на Бургас за културна столица на Европа 2019 е подкрепена от тринадесетте общини в област Бургас. Повече информация ще намерите на фейсбук-страницата: https://www.facebook.com/Burgas2019, както и на www.Summer2019.Burgas.bg