Bulgarovo

Bulgarovo

Табаков: Преговорите приключиха, Готов съм за кампания

важно да съм сред хората. Така или иначе, чрез възможността за преференциално гласуване, нашата листа ще бъде подредена от избирателите. Преговорите за мен са приключили и вече съм готов за кампания". Това заяви общинският лидер на "Движение България на гражданите" Живко Табаков при откриването на офис на партията в град Българово.

Табаков обясни, че ще проведе преференциална кампания, чиято цел ще бъде да популяризира предложенията му по отношение на развитието на туризма и превръщането на сектора в основен приоритет за община Бургас през следващите четири години. Той беше категоричен, че ако идеите му бъдат реализирани, в края на предстоящия мандат туристическата индустрия ще е в състояние да компенсира деиндустриализацията на града, която се е случила през последните 25 години. Табаков добави, че туристическата индустрия може да бъде новия "Нефтозавод" на Бургас и да отвори няколко хиляди работни места в ресторантьорството, хотелиерството, селското стопанство, леката промишленост и сферата на услугите.

Като друга важна цел на кампанията си лидерът на ДБГ посочи стимулирането и  развитието на икономиката в кварталите на Бургас и в съставните селища на общината. В тази връзка той съобщи, че през последните няколко дни партията му е открила офиси във Ветрен, Банево, Рудник, Долно Езерово, Равнец и Черно море. До седмица "Движение България на гражданите" ще има работещи офиси и в още седем села и квартала. В тях жителите на община Бургас ще могат да дават своите предложения за развитието на населените места, в които живеят, както и да се запознаят с предложенията на Табаков.

Галерия