BSP_Mladezi

BSP_Mladezi

Тишев: 20% в листите ще бъдат за младите

на БСП в област Бургас. В него се включиха и председател на икономическата комисия в Народното събрание Петър Кънев и областният лидер на младежите в Бургас Христо Панайотов.

Като гост лектор се включи и организационният секретар на Младежката организация в БСП Боян Балев. Според него, всички от младежкото обединение трябва да се мобилизират с конкретни управленски решения и да ангажират хората по въпросите, които ги вълнуват. "Ние от младежката организация трябва да общуваме с младите хора, които не са част от партията. Да се запознаем с проблемите им и да направим всичко възможно да ги разрешим. Защото хората гласуват за определена парийна организация само, ако е способна да решава реални проблеми", каза в изявлението си Балев.

Областният лидер на червените Николай Тишев внесе конкретика за предстоящия местен вот. "Последните социологически проучвания еднозначно поставят партията ни на второ място в страната и това е здрава електорална основа за предстоящата изборна надпревара. Само от нас зависят добрите изборни резултати в областта, нищо не е предварително предопределено", бе категоричен Николай Тишев.