DSC_0280

DSC_0280

Ученици обират награди по математика

на математическа или професионална гимназия, за да покажеш отлични резултати. Това доказаха учениците на преподавателката Теодора Господинова от Средно училище "Св.св. Кирил и Методий". Възпитаниците на централното градско школо се предствиха отлично на ХІХ състезание по математика и  информационни технологии "Свети Николай Чудотворец". В отборното класиране в направление "Математика", в категория - 3 клас, възпитаниците на "Св. св. Кирил и Методий" взеха  294 точки. Отделно грамота за отлично представяне в състезанието с 90 точки получи Никола Кирилов Янев. С бронзов медал в категория - 4 клас се окичи Ана Димитрова Димитрова. Четвъртокластниците се наредиха на второ място в отборното класиране, гордеят се техните учители Калина Георгиева и Силва Радева.

Запомнящи успехи имат възпитаниците на "Св. св. Кирил и Методий" в направление "Информационни технологии". Така в категория 5-6 клас отборът се класира на първо място. А Християн Йорданов Василев от 5 "б" клас получи сребърен медал. Първо място в отборното класиране по "Информационни технологии" е за учениците от категория 7-8 клас.

Марин Пенев Иванов от 7 "в" клас спечели бронзов медал. В състезанието  в  отборното класиране  на ученици от категория 9-10 клас гимназистите се наредиха на второ място.

В ХІХ състезание по математика и информационни технологии "Свети Николай Чудотворец" са участвали ученици от всички училища на Бургас.