Фестивалът ще се проведе след месец в Бургас

Фестивалът ще се проведе след месец в Бургас

"Wine and Spirits Fest Burgas" ще се проведе от 28-ми до 30-ти юли в експозиционен център "Флора". В продължение на три дни в часовете от 16.00 до 22.00 ценителите не елексира на Боговете ще могат да опитат различни видове вина - бели, червени и розе. Фестивалът ще събере над 40 участника от почти цял свят с приблизително 400 вина и спиртни напитки.

Всеки, който иска да стане част от това събитие, където ще имате възможността да се насладите на най-добрите вина и спиртни напитки от България, Италия, Испания, Молдова, САЩ, Китай, Гърция, Австрия, Германия и много други държави.

Колекционерските джинове на Scorpions и Ozzy Osbourne ще допълват екзотиката на фестивала, както и още винтидж напитки и изненади които ви очакват на място.

Всички напитки ще могат да бъдат тествани и при желание може да закупите по време на събитието на производствени цени. Там ще откриете редки и изискани вина, които носят в себе си уникални характеристики и отразяват майсторството на производителите. Няма да липсват и качествени деликатеси от българско телешко месо, приготвени по стари рецепти, без консерванти и оцветители.

Галерия