Ясна е групата за мача срещу "Калиакра" , възстановяващия се след травма младежки национал Георги Терзиев, вратарят Паскал Борел и Живко Петков. Извън групата остана и полузащитникът Рикардо Андре, който ще пропусне 1 мач заради получен наказателен картон в последния шампионатен мач срещу "Локомотив" София. В групата след изтърпяно наказание от 4 мача обаче се завърна опитния защитник Йохен Зайц.

 

Преди двубоя с "Калиакра", който е от 21 часа утре, "акулите" ще направят по традиция кратка тонизираща тренировка на стадион "Лазур". Билетните каси ще отворят в 16 часа, а цените на входните пропуски ще бъдат - 6 лева за сектор "В" и по 5 лева за секторите "Б" и "Г". Феновете, които притежават членски карти ще влизат в сектора на агитката срещу 5 лева.

Защитникът Венци Бонев отпразнува днес своя рожден ден в лагерна обстановка. Въпреки това Бонев се отчете пред своите съотборници и треньорите с шоколадови бонбони и натурални сокове. Истинският празник със семейството опитният футболист планира след победа над "Калиакра" в утрешния ден.

Преди седмица на пресконференция  старши треньорът на "акулите" Георги Василев обяви, че на Венцислав Бонев ще бъде предложен нов договор, тъй като той е удовлетворен от сериозността и качествата му. Тази новина е един хубав подарък и за днешния празник на футболиста.