Ивона, Симона и Добромир създават празнично настроение на своите родители

Ивона, Симона и Добромир създават празнично настроение на своите родители

За първи път гризнаци участват в конкурса на "Черноморие" - "Бебе под елхата". Това са Ивона, Симона и Добромир, които са на 6 месеца и са от Бургас. Това е тяхната първа Коледа, а закачливите снимки от празничната им фотосесия ни изпратиха техните роздители - Милица и Мирослав Жекови.

Петото издание на "Бебе под елхата" е към финала си. 

В навечерието на празниците всеки запечатва с фотоапарата своето отроче. Ние ви даваме шанс да направите повече хора съпричастни с вашите празнични снимки и да спечелите интересна награда. 

С конкурса предизвикваме всички родители, баби и дядовци, сродници на малчугани от Бургас, региона, страната и чужбина да изпратят снимки на своите деца, внуци, племенници. Условието е те да са позирали пред елхата по време на Коледните и Новогодишните празници. Кадрите сме убедени, че ще бъдат уникални, защото малчуганите не са като нас възрастните да позират изкуствено. Те реагират естествено и непринудено - както пред обектива, така и пред всеки поглед, без значение дали е на близки, или на непознати хора.

Условието за участие във фотоконкурса е децата да бъдат на възраст от новородени до 2 години.

Очакваме вашите снимки (любителски или професионални) на e-mail на сайта ни - info@chernomorie-bg.com до 21-и януари 2020 година - Ден на родилната помощ. Снимките трябва да са придружени от двете имена на детето, неговата възраст, населеното място, където живее и имената на този, който изпраща снимките.

Галерия