DSC02357

DSC02357

Жена от Ново Паничарево получи нови мебели покъщнината си по време на пороя, който се изля над региона в нощта на 5-ти срещи 6-ти септември. Тя бе една от местните жителки, които получиха подкрепа от ГЕРБ. Членове на партията и кандидати за народни представители помогнаха на хората за преодоляване на последствията от наводненията.DSC02324

Днес водачът на листата на ГЕРБ - Бургас Ивелина Василева и кандидатите за народни представители Димитър Бойчев и Диана Йорданова се срещнаха с Камена Терзиева. Те й занесоха нова печка за готвене, кухненски шкаф и дрехи, тъй като голяма част от имуществото й бе унищожено.
На срещата присъства и кметът на населеното място Яна Жекова, която според думите на баба Камена е била денонощно до местните хора.
Преди седмица част от засегнатите къщи бяха оборудвани с нова бяла техника. Сега кандидатите за депутати занесоха нови легла и матраци на едно от най-пострадалите семейства във вилна зона "Черниците". Къщата на възрастните хора е била изцяло наводнена, имуществото унищожено, а самите те с много усилия са се спасили от бедствието.
Представителите бургаската структура дариха и дървени плоскости на друго пострадало семейство. Средствата за дарението са осигурени от Клуба на предприемача към Гражданско сдружение ГЕРБ, членовете на който веднага откликнаха на призива за помощ. Това не е първият път, в който от клуба помагат на нуждаещи се хора.