Kavarna_Rock_2014

Kavarna_Rock_2014

Жури праща изгряваща звезда на сцена с Europe

са избрани не само, защото са истински рок звезди, но също така и заради широките им познания по продукциите, звукозаписните сесии и лайв изпълненията. Искаме едни от най-добрите да открият едни от най-добрите", споделят от "Bulgarian Live Music", организатори на "Kavarna Rock 2014"

В журито влизат: Лени Уолф – вокал на "Kingdom Come", който има успешни записи години наред, както и собствено звукозаписно студио. Това, което много хора не знаят за него е, че освен с огромен талант, Лени води класове по ударни инструменти, китара, бас китара и студийно инженерство. Дерек Холмс - друг легендарен глас в рока. Вокалът и китарист от "TED NUGENT" стана световно популярен със своите изпълнения на "Stranglehold" и "Just what the doctor ordered". Анди Денис вокал и текстописец на "Helloween", които ще бъдат гост на "Kavarna Rock Fest" за втори път. Боби Рондинели – барабанист в "Rainbow", "Black Sabbath", "Blie Oyster Cult" и автор на най-продавания учебник за ударни инструменти.

Журито ще оценява участниците с оценка от 1 до 5, като единицата ще представлява максималната оценка. Победителят, избран от журито, ще открие феста в събота, получавайки възможност да свири на една сцена с "Europe", "Krokus", "Pretty Maids" и Uli Jon Roth, както и материална награда от Kavarna Rock. Публиката ще има възможност да излъчи своя банда, която ще свири в неделя на една сцена "Helloween", "Sabaton", Gothard и Jorn. Групата, която бъде най-високо оценена от феновете, ще получи възможността да направи запис в професионално звукозаписно студио.