Roza

Roza

Звездно нашествие на фестивала "Златна роза"

"Под прикритие", "Стъклен дом", "7 часа разлика" и "Столичани в повече" ще разговарят с феновете, ще раздават автографи и ще разказват любопитни истории, останали скрити за зрителите пред малкия екран. Инициативата се осъществява в партньорство с продуцентите на най-успешните филмови проекти за малкия екран SIA, Camera, Dream Team Productions и "Глобал Филмс" и е част от съпътстващата програма на фестивала. 

За да са по-близо до широката публика актьорите и за да бъде истински интерактивно събитието, организаторите на фестивала са избрали мястото на срещите да бъде клуб "Воаяж" в търговски център мол "Варна". Наред с живия контакт със звездите, по време на своеобразната промоция ще вървят емблематични откъси от телевизионните поредици. Всеки един от четирите дни, от неделя до сряда, ще бъде посветен на един от хитовите сериали, а началният час на срещите е 19:00. 

Гостуването във Варна като част от юбилейното издание на кинофестивала "Златна роза" на най-популярните лица от хитовите български сериали се осъществява с партньорството на телевизия бТВ и на Българската национална телевизия.

Днес+