Интервюто с вече бившия ректор на университет Проф. д-р Асен Златаров продължава да се радва на най-много четения

Интервюто с вече бившия ректор на университет Проф. д-р Асен Златаров продължава да се радва на най-много четения

Десетина са новините, публикувани в сайт "Черноморие" през юни, които приковаха вниманието на читателите ни. Традиционно сред най-четените остават криминалните новини особено, ако са станали в малки населени места, където хората се познават и дори не са им нужни инициали, за да разбераз за кого става въпрос въпрос.

Своеобразната класация на сайта ни определи десетина заглавия, които направиха реализираха много четения и коментира на страницата и във фейсбук групата на сайта. Те са с азлична тематика, но не оставиха читателите ни равнодушни, дори напротив.

Бургазлия колабира в Четвърто управление, полицаи го спасиха

Тази новина предизвика вълна от позитивни коментари и одобрения на постъпката на полицаите и в продължение на дни продължи да се чете и коментира, за да достигне цифрата от 7871 прочитания.

Широк отзвук получи и новината за новия вид телефонна измама. Оказа се, че доста от читателите на "Черноморие" бяха потърсени от "Наталия" по схемата, описана в текста. В подробни коментари под споделената новина читателите обясняваха при тях как са се случили нещата. Тя бе прочетена 5612 пъти.

Внимание спам: Нова телефонна измама набира ход

Новината за катастрофата в Айтос предизвика негативни коментари и дори нападки, нещо, което е типично за потребителите в социалните мрежи, тъй като те там се чувстват недосегаеми и "плуващи" в свои води. Новината бе прочетена 4308 пъти, но има 189 коментара с емотикони под нея.

В Айтос влекач с цистерна удари рускиня, жената загина

За жалост добрите новини рядко се радват на читателския интерес. Както се казва в журналистиката - "Лошата новина продава по-добре от добрата". Но новината за кино ваканцията в Бургас направи 3418 отваряния, но получи 189 лайка във фейсбук и 42 споделенията в социалната мрежа.

5 дни кино ваканция безплатно в Бургас

На различен интерес се радват новините, свързани с църковните празници и обичаи. Тази новина имаше малко четения - 339, но значително на брой лайкове.

Църквата празнува света Богородица Достойно есть

Вълна от съпричастност получи тъжната новина за кончината на дългогодшния директор на "Слънчев бряг" АД - Златко Димитров. Във фейсбук под новината има181 реакции, 20 коментара и 6 споделения.

Отиде си дългогодишният директор на Слънчев бряг Златко Димитров

Рекорден брой четения - 12 326, направи интервюто с бившия вече ректор на университет "Проф. д-р Асен Златаров". 377 лайка получи новината във фейсбук, тя бе коментирана 27 пъти и споделена 14 пъти.

Проф. Миткова: Най-трудно беше разкриването на Медицинския факултет

И новината за кмета на Бургас Димитър Николов предизвика реакции и четения. Явно изборите още не вълнуват пряко бургазлии и не само, защото текста бе прочетен само 3576 пъти.

Ще се бори ли кметът Димитър Николов за пети мандат?

Галерия